De terugverdientijd! Genoemde Monchailek

De terugverdientijd! Genoemde Monchailek
Monchailek is zo enthousiast en klaar voor een komende strijd met Surachai Srisuriyanyotin muay thai trainingskamp die gewonnen door knock-out. Monchailek houdt beoefenen en zeggen dat hij zal winnen in de komende strijd.

 

Eerder, was Monchailek verloren in een gevecht door knock-out van Surachai Srisuriyotin muay thai trainingskamp waardoor hij droefheid en teleurstelling. Echter Ohteur Jarumeung, Thailand Muay Thai professioneel, publiekelijk aangekondigd een strijd tussen Monchailek en Surachai stadium Ratchadumnern op donderdag 28 februari 2013.

 

Deze strijd is welke Monchai heeft geweest wachten voor wraak te vechten op zijn volledige limiet, omdat hij teleurgesteld van de vorige keer is. Surachai deze vergadertijd is wat hij wilde, en hij zal hem niet opnieuw verliezen. Monchai zei “Ik heb gewacht voor deze strijd met hem sinds de laatste keer knock-out. Ik ben in verdriet en pijn van die strijd. Bovendien, ik heb zo veel mensen teleurstellen, maar het zal niet gebeuren dit keer omdat ik terug te nemen wat hij van mij nam! Nu, ik ben klaar om te krijgen in een gevecht, omdat ik mezelf heb getraind. Ik zal achtervolgen en hem verslaan beneden. Dus, geloof me want ik ben niet van plan om iemand teleur te stellen, maar om te voldoen aan het geluk en de tranen van vreugde.”

 

Naast de strijd tussen Monchailek en Surachai, is er andere strijders uit andere kampen omvatten Khunsueklek Kwanmeung muay thai camp versus Toto Sitthichaiyim, Phetrungrod Kaewsumrit gevechten Tonsak Parnsomboon camp, Phapayak versus Ekdech van Bangkok Thonburi University en Gorn Veerachai versus nul 96 Penang (Japan).

 

 

Viering van de succesvolle van Wittaya

 

Wittaya Phetsrimeun, die won de stijgende ster award van vriend 19, gesloten het kamp muay thai vieren de award samen met 4e jaar Châtelet, omvatten Morakot Komsaimai (Phetsrimeun) in het kamp muay thai op Tungsong, Nakornratchasrima. Hij verzoekt ook vrienden en partners aan de viering op zaterdag 23 februari 2013.

 

Elk jaar beloont vriend 19 vechters, trainers en VIP die de bekendheid en de uitstekende werk zoals grootste vechter award hebben gecreëerd. In het jaar 2555, wordt de award door vriend 19 aangetoond door Phetsrimeun Muay thai camp door Wittaya Phetsrimeun en Mrs. Yuthida Phetsrimeun van tungsong, Nakornratchasrima. Deze prijs brengt geluk aan de eigenaars en het brengt ook hoop ter ondersteuning van Muay Thai voor de volgende generatie.

 

Niet alleen dat het muay thai trainingskamp ontving een onderscheiding van vriend 19, maar Morakot Komsaimai (Phetsrimeun), de rijzende ster uit Phetsrimeun Muay thai kamp, met succes heeft de strijd in de Black Knight kampioenschap gewonnen. Vandaar, op zaterdag 23 februari, 2013, Wittaya Phetsrimeun en zijn vrouw een kleine partij om te vieren de award en de winnaar van zijn kamp, Morakot zal regelen. Iedereen kan lid worden van de partij op Phetsrimeun Muay thai kamp in Tungsong, Nakornratchasrima.

Leave a Reply