“Chamuakphet” verloren, maar een nieuwe kans.

Singkaserm Banponlameungdee is gebleken dat hoewel Chamuakphet Phetkaserm muay thai trainingskamp naar Chok Sakami muay thai kamp met verschillende punten had verloren en vervolgens hij verdrongen werd tot tellen tot en met 8 en tot slot verloor Chok Sakami zoals de master paar bokser gevechten in Suek Muai Dee Witheethai in Thailad op channel 11 op afgelopen zaterdag uitgezonden, Chamuakphet nog steeds nieuwe kans om te vechten in de volgende wedstrijd.

 

Singkaserm is gebleken dat “Bovendien, hoewel hij naar Chok Sakami muay thai kamp verloren had, had hij zijn vorm toonde ok. Vervolgens, als hij was niet door Chok Sakami verdrongen, hij kon niet verloor van hem gemakkelijk. Dus, voor deze les Chamuakphet moeten zichzelf beter opleiden om zijn fout om te vechten in de volgende ronde en hij wil elke muay thai fan om te vrolijken hem verder. Daarnaast zou hij voor volgende maand de volgende wedstrijd te vechten in de ronde boksen weaver in 138-140 pond gewicht hebben. Als het resultaat moet zijn muay thai fan later bekijken voor zijn vermogen.

 

“Et” heeft hard getraind.

 

Somneuk Tonsoak of de grote baas van Phetsomneuk muay thai kamp bevestigd dat in het verleden nadat E.T. of zijn bokser in het kamp niet in de laatste wedstrijd van Suek Chao Muai Thai vechten, hij heeft terugkomen om te trainen voor de volgende wedstrijd en bevestigd om te vechten in 124 pond zonder enig probleem. Dan, iedereen moet voelen.

 

Somneuk Tonsoak of de grote baas van Phetsomnuek muay thai kamp zei dat “na Phetsomnuek niet in de laatste wedstrijd voor Suek Chao Muai Thai vechten, onze samenwerking had gemaakt de lijst van hem om te vechten met Tongsak Sitchatoi in Suek Sangsawangphanphla op dit 12nd maart 2013. Bovendien, Somnuek terug is gekomen om te trainen zelf goed en iedereen mag niet bezorgd over hem, met name voor zijn gewicht.

 

Somnuek zei dat “Ik heb aanvaard dat nu E.T. is opgegroeid en onze samenwerking zijn gewicht om te vechten al zonder probleem had verhoogd. Bovendien, nu we hebben nam de zorg van hem goed en hij is opleiding zelf goed te wachten voor deze wedstrijd.”

One thought on ““Chamuakphet” verloren, maar een nieuwe kans.

  1. Mike

    Chok zijn veranderd om te trainen met vele kampen, zei hij vandaag de Sakami muay thai kamp is goed voor hem om te trainen en wonen. Omdat hij van de eigenaar.

Leave a Reply