“Sia U” controles “Tuanpae” om te trainen zelf hard.

IMG_2265
         SIA U of Ubon bevestigd dat Tuanpae is goed voorbereid en klaar om te begrijpen voor de kampioen van 130 pond in het muay thai stadion van kanaal 7 van Thailand. Echter, hoewel de Singphayak van de Universiteit van de Rachabhat voor Chombeung dorp zou kunnen verminderen zijn gewicht voor 1 pond, moet het niet het probleem voor Tuanpae om de muay thai kampioen te worden.
         Tuanpae of Kertkhomsing had kreeg dezelfde score met de Singphayak van de Universiteit van de Rachabhat voor Chombeung dorp tegelijk met vechten gek. Echter, de promotor of Chun Kertphet had bracht hen geconfronteerd met elkaar weer als de meester paar Suek Muai Thaise Chedsee op deze zondag 27 januari 2013. Zij hebben echter gewijzigd om te vechten uit 131 pond in 130 pond om te begrijpen voor de vacature positie van de kampioen van Super vedergewicht na Phenaek Sitnumnoi had verliet voor deze wedstrijd. Vervolgens, onlangs Muai Siam kreeg het nieuws van Sia U of Ubon die Thuanpae klaar om te begrijpen voor de kampioen natuurlijk is hoewel hij moet vechten ziekteverwekker in 1 pond.
         SIA U bevestigd dat “Tuanpae in 130 pond vechten kunnen met vermindering in 1 pond om te begrijpen voor de positie van de vacature van kampioen in kanaal 7 zonder probleem
omdat hij heeft zichzelf goed voor drie weken training nu voorbereid. Vervolgens zijn lichaam is perfect en het zou kunnen zijn de gevechten met funniness dat hij de kampioen en ga terug naar zijn provincie of Ubon met trots.”
“Riaaek” is klaar om te vechten.
IMG_2266
         Somrak Khamsing of de grote baas van S. Khamsing muay thai trainingskamp en T. Thepsuthin boksen kamp bevestigd over de opleiding van Riaaek T. Thepsuthin kamp, dat zijn lichaam is perfect en klaar om te vechten met Siasamut Kertchareanchai natuurlijk als het tweede paar bokser in Suek Muai Witheethai op deze zaterdag 26 januari 2013 in Imperial Ladprao muay thai stadion in Thailand. Vervolgens kan de muay thai fanclub worden comfortabel dat voor deze strijd hij in de volgende ronde natuurlijk invoeren kan.
         Voor Suek Muai Witheethai op deze zaterdag 26 januari 2013 bij Imperial Ladprao, zal er de tweede paar bokser gevechten tussen Riaaek T. Thepsuthin vechten met Siasamut Kertchareanchai of Phanuwat P. Phetsiri die is het dezelfde talent koppel bokser en nooit ontmoet elkaar voordat. Echter, de grote baas of Somrak Khamsing aan het teamwork van Muai Siam geopenbaard dat Riaaek zich goed heeft voorbereid, en hij ijverig om te oefenen is. Vervolgens zijn lichaam klaar om te vechten zonder twijfel zou kunnen worden en hij is ervan overtuigd dat Riaaek de winnaar zou zijn. Echter, hij heeft besteld hem niet te worden te achteloos als zijn ervaringen uit het verleden.
         Somrak zei dat “voor deze strijd, heb ik Riaaek goed getraind en zijn lichaam is klaar om te vechten voor zeker. Bovendien, in de laatste 3-4 vecht hij nooit verloren gegaan aan iedereen. Dan, ben ik ervan overtuigd dat Riaaek zou kunnen de winnaar worden en laat de muay thai fanclub uit Thailand comfortabel door verheugen om te zien hem vechten goed zonder zeker teleurgesteld te zijn.”
muay thai informatie: muay thai training thailand, muaythai kampen, muay thai camp thailand

3 thoughts on ““Sia U” controles “Tuanpae” om te trainen zelf hard.

  1. Mr.Muay thai

    Somrak Khamsing is een van de legende van muay thai. Hij heeft vele technieken, omdat hij trainen met veel kampen. Vandaag Khamsing is de beroemde muay thai kamp.

Leave a Reply