Pochte “Yodphet” kan invoeren in de laatste ronde.

          Bankham S. Khanasawad camp of de trainer van Yodphet W. Sangphraphai muay thai trainingskamp is ervan overtuigd dat Yodphet de laatste ronde van het miljoen CP Freshmart toernooi in Thailand zeker kunnen binnengaan. Bovendien, nu hij kan verwaarlozen Kongnapha Srimongkol muay thai camp omdat hij niet veel capaciteit als Yodphet heeft. Bovendien, de laatste tijd Yodphet had bleek de beste vorm en Nuengtakarn Excidicalyim op Suek Muai Dee Witheethai op laatste zaterdag van de 2e februari 2013 had verslagen bij Imperial Ladphrao muay thai stadion.
          Nu, Yodphet had geroepen om een ander meest hoopvol te winnen omdat aangezien hij had gevochten in CP Freshmart, hij was nooit geweest verliezen aan iedereen. De laatste tijd had hij versloeg Nuengtakarn Excidicalyim en Bankham S. Khanasawad of het zijn trainer en de voormalige bekende bokser geopenbaard aan de samenwerking van Siam Muai die hij ervan overtuigd is dat Yodphet in de laatste ronde van CP Freshmart zeker invoeren kunnen omdat zijn paar bokser of Kongnapha Srimongkol gym vanuit Phuket lijkt niet veel capaciteit heeft gekregen als Yodphet en hij alleen kunnen knie Yodphet. Dan, moeten Yodphet worden de winnaar zeker.
          Bankham S. Khanasawad zei dat “Ik heb de vorm van Kongnapha vóór en het heeft niet veel capaciteit als Yodphet en hij kreeg alleen knie alleen tegen. Bovendien nu Yodphet is zo overtuigd van zichzelf en zijn vers vorm kreeg door te winnen voor verschillende gevechten voortdurend. Vervolgens, ik ben ervan overtuigd dat Yodphet in de laatste ronde zeker zou treden”

 

Als Singdam of Yodwicha de winnaar is, moet hij geld voor 3 manieren krijgen.

          Voor de gevechten van master paar bokser tussen Singdam en Yodwicha, hebben ze geconfronteerd met elkaar voorafgaand aan strijd op dit programma. Bovendien, Singdam toonde aan dat hij meer nadelen dan Yodwicha voor zijn vorm heeft omdat Yodwicha groter dan hem is. Het moet echter niet de harde taak voor hem te verslaan zijn junior bokser. Tijdens het Yodwicha bleek dat hij is ervan overtuigd voor 50-50 omdat hij zijn gezicht met Singdam of één van alle uitstekende muay thai boxers. Vervolgens moet hij zijn knieën gebruiken en zijn geduld om te vechten als goed en dit paar bokser wellicht de concurrentie bij het protest van de uitstekende muay thai bokser in het jaar ook in 135 pond. Dus, als elk van hen de winnaar zijn kan, kan hij de speciale prijs voor 100.000 baht krijgen van arts Pong. Kortom, zou hij winnen geld op 3 manieren.

2 thoughts on “Pochte “Yodphet” kan invoeren in de laatste ronde.

Leave a Reply