Thaise kampioen muay thai bokser van Madang ronde zal zeker de bekende van Thongchai bokser ontmoeten

Thep Thamma bevestigd dat voor de volgende strijd Witsanu Sucheebameekaew muay thai trainingskamp of de kampioen van Madang ronde de hete formulier hebt voortdurend zonder verlies aan iedereen zeker. Vervolgens kan hij de bekende bokser van Seuk een Thongchai natuurlijk ontmoeten. Echter, strijd met wie zou kunnen denken over de geschiktheid opnieuw.

Thep Thamma of de uitstekende promotor van Suek Chao Muai Thai op Siam Om noi voor 3 jaar voortdurend is gebleken dat na Witsanu Sucheebameekeaw muay thai trainingskamp of de nieuwste kampioen Madang, die de heetste vorm heeft Khaiwanlek T. Laksong overwinnen had door kloppen hem, hij vooruit heeft gekeken om te zien Witsanu om te zien wie volgende. Bovendien, hij denkt dat het is tijd dat Wisanu moet vechten in de grote programma en geconfronteerd met de bekende van Suek één Thong Chai nu omdat hij winnen veel goede muay thai boxers uit vele muay thai kampen. Bovendien, hij bevestigde dat de volgende strijd Witsanuporn Sucheebameekaew of de kampioen van Madang ronde die beschikken over de heetste vorm voortdurend zonder verlies van iedereen met krijgen zullen de bekende van Suek één Thong Chai zeker. Echter, strijd met wie zou kunnen denken over de geschiktheid opnieuw. Bovendien, als hij voortdurend de hete vorm heeft, ik zal hem meer kans ook.

mt-Cs2013x1 mt-Cs2013x2

Maakte de ongeschikt lijst zonder bereidheid.

Voor deze week, alle muay thai boxers zijn niet klaar om te vechten; Nochtans, voor de volgende week ze kunnen zijn klaar voor zeker. Vervolgens zal het de halve laatste paar bokser van 7de Fukthian groep gedurende de eerste paar bokser tussen Singdam Chokkanna muay thai trainingskamp en Phetdam Sitbunmee muay thai trainingskamp die niet klaar om te vechten in Suek Chao Muai Thaise in Thailand op deze week om te vechten op deze zaterdag van 12nd januari 2013 in plaats daarvan al uitstellen.

De verslaggevers van Muai Siam had ontvangen de onthulling van het teamwork van Suek Chao Muai Thai dat na de eerste ronde van de vergadering voor de periode 2013 op 3 januari van dit jaar, had de conclusie dat voor de laatste paar semi-bokser van 7de Fukthian groep tussen Singdam Chokkanna muay thai trainingskamp en Phetdam Sitbunmee muay thai trainingskamp, ze zijn niet klaar om te vechten op deze week en het moet uitstellen de gevechten in de komende week in plaats daarvan.

Het teamwork van Suek Chao Muai Thai zei dat “voor deze week, zijn deze paar bokser niet klaar om te vechten. Echter, voor de volgende week alle boksers en hun hoofd hebt bevestigd dat u zeker klaar zijn. Vervolgens heeft het dit paar bokser van halve finale ronde van 7de Fukthian groep tussen Singdam Chokkanna en Phetdam Sitbunmee die niet klaar om te vechten voor deze week om te vechten in Suek Chao Muai Thaise van deze zaterdag van 12nd januari 2013 in plaats daarvan al uitgesteld. Als het resultaat voor Suek Chao Muai Thaise in de volgende week zal er 4 nld van muay thai natuurlijk “.

Leave a Reply