muaythai training

Muay thai beoefenen in het heden
Wat betreft apparatuur voor uit te oefenen en oefenen in het echte muay thai kamp in Thailand, is Muay thai essentieel voor het boksen kamp toe te passen regelmatig; deze apparatuur is vereist voor elke boksen kamp te hebben voor de uitoefening en bescherming van gevaren voor hun lichaam als deze achterban:
1. Een Jumping touw is de uitgeoefende apparatuur te oefenen organen om sterke benen met hoge kwiekheid.
2. Een bokszak bal is de beoefend uitrusting te punch en de gevoeligheid voor ogen berekenen omdat de bokszak bal misschien worden stuiteren als het had gestanst. Vervolgens moet de bokser praktijk te snel, controle de kracht om punch voor krijgen balancing en het beoefenen van de snelheid voor de gevoeligheid van de ogen om tegen de bal punch punch.
3. Een riem is het beschermde materiaal van elke vinger verstuiking of een bekraste vinger terwijl ponsen; de bokser terugloop moet worden voorzien de vingers voorafgaande zetten de bokshandschoen om de zandzak of de praktijk om punch punch.
4. Een opschortende gebruikt door de bokser is de beschermde uitrusting om het gevaar van een belangrijk orgaan van de bokser zonder verwonding door ponsen; de bokser moet dragen elke keer om punch in het muay thai stadion.
5. Een tandenknarsen is de beschermde uitrusting om het gevaar van elke tand of de mond te worden verwond van ponsen; het is de belangrijke apparatuur die de bokser dragen moet om te vertrouwd met en dragen elke keer om in de muay thai Stadion of praktijken om punch punch.
6. De bokshandschoen is de apparatuur beoefend en competed; zij zijn essentieel voor de bokser en het boksen kamp dat de bokser hen dragen moet wanneer hij of zij naar de praktijk gaat naar punch of wanneer hij of zij is concurreren op het stadion boksen. Daarnaast zijn er vermenigvuldigt van maten voor de bokshandschoen van 4-6 gram met verschillende prijzen ingedeeld in de beoefend bokshandschoen aan de competed Bokshandschoen die beoefend bokshandschoenen mogelijk grotere en zachter dan de competed bokshandschoenen.
7. Een punch terug is de beoefend apparatuur naar de praktijk naar de zandzak die de vorm heeft punch als hetzelfde als de bokshandschoen voor beginners, maar het is kleiner. Bovendien, het wordt gebruikt om te oefenen te punch en elke vinger worden verstuikt en krassen bij het beoefenen van de zandzak te beschermen. In de muay thai kampen in Thailand hebben vele zandzakken.
8. Een boksen pad is de beoefend apparatuur om punch met vuist, voet, knie en elleboog te krijgen naar het belangrijke doel van een deel van lichaam ingedeeld bij de hand boksen pad, maag boksen pad, lange pad en knie guard; de trainer moet voldoende dragen met het lichaam te lokken de bokser te punch met vuist, voet, knie en elleboog op de vermenigvuldigt voor pads aan het lichaam van de trainer.
9. Een zandzak is de beoefend apparatuur om punch met vuist, voet, knie en elleboog; het is de belangrijke apparatuur die elke boksen kamp hebben moet om door de bokser beoefend worden door schoppen, kneeing, ponsen en elbowing.
10. Een halter te oefenen lichaam is de beoefend apparatuur voor het testen van de sterkte van lichaam op de spieren van de nek en kaak door het bedrijf in mond en lift omhoog en omlaag of het beoefenen van de kracht van wapens door te houden door handen en oefenen om te punch de lucht.
11. Een barbell op te heffen gewicht is de beoefend apparatuur van het testen van de kracht van de spieren voor armen en borst te sterk door het opheffen van op en neer.
12. Een schommel touw is de beoefend uitrusting van de sterkte van de polsen, armen en borst testen door op de balk te zwaaien koppelverkoop lichaam op en neer die wordt gezien in het beoefenen van boksen.
13. Een timing klok is de timing apparatuur om te oefenen het boksen van de bokser ingedeeld elke ronde per 5 minuten en wanneer de tijd was aangenomen voor 1 minuut, het heette 1 doorgeven. Vervolgens, wanneer de tijd was aangenomen voor 5 minuten, werd het genoemd 1 ronde. Bovendien zal de bokser praktijk in 8 -10 ronde wanneer hij of zij heeft geoefend het boksen.
14. De boksers zijn de korte broek met de bredere van kleren voor benen, met glanzende kleuren en naaien met de naam van de bokser en het boksen kamp op de boksers die de bokser dragen moet bij het beoefenen van in het boksen kamp uit te snijden en concurreren in het stadion boksen.
15. Een voet wrap is de beschermde uitrusting om gevaar van elke voet pols voor de bokser niet te worden verstuikt terwijl de zandzak schoppen of concurreren in het boksen stadion; de bokser moet het hele tijd dragen wanneer concurreren in het boksen stadion te beschermen voeten pols te worden verstuikt uit schoppen een andere bokser.

Leave a Reply