muay thai thailand

Muay Thai in Thailand :
Welkom in Thailand, het land van de glimlach; waar het land zelf is zo divers en spectaculaire zoals de glanzende postkaarten verbeelden. Thailand is een prachtig land, biedt iets voor iedereen: prachtige stranden, historische cultuur en musea, lively arts, een goed nachtleven en een van de beste keukens in de wereld. Het noorden heeft weelderige bergen en wilde rivieren, het zuiden biedt vele eilanden en stranden en het centrum biedt bruisende Bangkok. Het is een relatief veilig en stabiel land met vriendelijke mensen die genieten van een gemoedelijke houding tegenover het leven.
Thaise mensen houden van hun koning en koningin en de Koninklijke familie in grote eerbied, en dus zal niet tolereren buitenlanders tonen gebrek aan respect voor hen.
Thaise vrouwen zijn over het algemeen conservatieve. Zo raak ze niet zonder hun toestemming.
Jurk goed bij het invoeren van een boeddhistische tempel. Minirokken en shorts zijn niet toegestaan. Neem uw schoenen uit voordat ze in de zaal van aanbidding. Dames moeten niet op geen enkele wijze raken een boeddhistische monnik, dingen direct aan hem geven of dingen direct van hem ontvangen.
Intimiteiten tussen man en vrouw moeten niet worden weergegeven in het openbaar. Zonnen in het naakt is verboden.
Bel Thais hun eerste namen; Gebruik de titel “Khun” voor volwassenen.
Normaal, behandelen Thaise mensen anderen door hun voornamen en met de titel ‘khun’. Zo niet worden verrast als u worden aangepakt als
Thaise mensen glimlach om uit te drukken vreugde en geluk, dank voor kleine diensten, om terug te keren het wai van kinderen en inferieur personen, en zelfs te verontschuldigen kleine ongemakken.
Niet aanraken van iemands hoofd, noch ruffle zijn haar. Het hoofd is het edelste deel van het lichaam. Een oprechte verontschuldiging moet onmiddellijk aangeboden als je iemands hoofd per ongeluk aanraken.
Vermijd het plaatsen van uw voeten op de tafel terwijl u zit. Gebruik nooit uw voet op dingen wijzen of aan te raken een deel van het lichaam van iedereen, die wordt beschouwd als onbeleefd.
Invoeren van een Thai house, bent u verwacht te verwijderen van uw schoenen.
De traditionele groet gebaar heet een wai (handen in een gebed standpunt op de borst, kin of voorhoofd geplaatst). Er zijn verschillende niveaus van wais, het beste is om gewoon imiteren het wai die wordt gegeven aan u. De meeste Thais zijn niet gewend aan het schudden handen, maar meer aannemen deze westerse aanpak bij het gesprek van buitenlanders.
Ik zal de kaart en het adres van muay thai kampen in Thailand in snel bijwerken. Dus je zal leuk om te trainen muay thai in Thailand.
In Thailand hebben vele muay thai trainingskampen, zo veel toeristische of beginner van muay thai reizen en trainen muay thai in het trainingskamp.
Muay Thai informatie: muay thai camp thailand , muay thai kampen, muay thai training thailand

Leave a Reply