Muay Thai techniques

Muay Thai technieken:
Er zijn vele muay thai techniquess uit vele muay thai kampen. Vandaag beginnen we met het bijvoegen stlye uit een muay thai kamp in Thailand.
Krijgskunst en Counter-aanval van Muay thai
Krijgskunst en teller aanval van Muay thai of ontvangende boksen stijl theorie betekent om boksen beginselen combineren samen bestellen om op te lossen hoe om aan te vallen van een andere bokser of agressor. Bovendien ontvangen boksen stijl betekent het ontvangen van boksen stijl van een andere bokser in elk type, respectievelijk, zoals ontvangen boksen stijl van ponsen, ontvangen boksen stijl van schoppen, boksen stijl van duwen weg, ontvangende boksen stijl van kneeing en ontvangen boksen stijl van elbowing ontvangen gebaseerd op stap weg te worden van een andere bokser, voorkomen, beschermen en aanvallen met boksen beginselen als deze achterban teller:
1. Flouncing in en Flouncing uit of buigen om weg van een andere bokser betekent verplaatsen een deel van het lichaam om te voorkomen dat het boksen beginsel van een andere bokser om aan te vallen. Bovendien, de bokser kunt kiezen hoe te Jabot en Jabot uit of buigen van het lichaam om te zijn manier van een andere bokser zonder aan te vallen aan het boksen beginsel van een andere bokser en bereid om te vechten.
2. Het vermijden van middelen een deel van lichaam verplaatsen om te voorkomen dat het boksen beginsel van een andere bokser te bestrijden. Daarnaast, kunt de bokser de manier om het lichaam bukken, jabot links en rechts flounce of op te heffen been om te beschermen en buig het lagere lichaam.
3. Borstelen weg betekent met behulp van een hand of arm borstel weg het boksen beginsel of een andere bokser wijzigen naar een andere richten of een andere bokser verliezen het doel en maak kans maken om te gebruiken het boksen principe om te bestrijden.
4. Bescherming betekent ernstig aan het boksen beginsel van een andere bokser met behulp van een deel van lichaam te beschermen de zwakte orgel en meestal de bokser moet vallen.
5. Bescherming en Shoving weg betekent opheffing van elke knie te beschermen en duw weg een andere bokser en wanneer een andere bokser gebruikt het boksen principe door weg te duwen naar een been, maag en borst, de bokser moeten opheffen de knie om te beschermen en duw weg een andere bokser en strijd.
6. Bescherming en Kicking betekent opheffing van elk been hoger te beschermen en een andere bokser schoppen en wanneer een andere bokser maakt gebruik van het boksen beginsel door slantingly schoppen en schoppen tegen lichaam, de bokser elk been hoger met de afstand van het boksen beginsel van een andere bokser opheffen moet, beschermen, schoppen en bereid om te vechten.
7. Bescherming knie betekent opheffing van elk been hoger te beschermen een knie van een andere bokser en wanneer een andere bokser knieën slantingly, knieën in curve en knieën tegen aan lichaam, de bokser moet opheffen knie tegengesteld aan de knie van een andere bokser door het opheffen van knie hogere ter bescherming van de knie van een andere bokser.
8. Bescherming elleboog door middel van een hand of arm om op te heffen voor de bescherming van elleboog van een andere bokser en wanneer een andere bokser ellebogen, de bokser elke arm ter bescherming van het paar van elleboog van een andere bokser en strijd moet opheffen.
9. Innerlijke bescherming betekent hijs knie hogere ter bescherming van het boksen beginsel van schoppen voor een andere bokser en wanneer een andere bokser schopt links, de bokser moet heffen de linkerknie ter bescherming van het boksen beginsel van een andere bokser en bereid om te vechten onmiddellijk.
10. Bescherming en Catching betekent met behulp van een hand te vangen een andere bokser niet te gebruiken het boksen-principe om aan te vallen met de bokser en als een andere bokser weg, kicks rechte en trappen slantingly schuift, de bokser de palm te beschermen en een been van een andere bokser te vangen moet gebruiken.
De muay thai camp Thailand is een goede plek om te leren meer technieken.

Leave a Reply