Muay Thai Camps

Muay Thai Camps :
Muay Thai of Thai Boksen is een oude sport van Thaise mensen, en het is populair voor onze burgers in elke periode. Bovendien, in de vroege periode van muay thai it didn’t have een regel schrijven, maar de scheidsrechter de regel moet de competed bokser te informeren over beginselen in dat de concurrentie zou kunnen beschrijven. Aan de andere kant, wanneer deze regels steeds vaker toegepast worden, ze om de traditie en ze worden gebruikt als de beginselen voor de competitie daarna.
Er zijn vele muay thai kampen in de werelden of in Thailand. Dan is het goed om opleiding muay thai in muay thai kampen.
Geschiedenis van Thai Boksen
Er is geen verschijning voor begin van muay thai of geen boek om te schrijven over dit verhaal, maar zoals we weten Thai Boksen is begonnen lang geleden. Bovendien, het kan worden gebeurde snel met Thaise natie omdat Thai boksen de kunst van Thailand is. Dan, is het moeilijk te worden geïmiteerd uit andere landen.
Zoals we in het verleden weten dat Thai boksen afhankelijk is van het beoefenen van onder soldaten, omdat in het verleden had onze Thaise natie om te vechten met onze buurt landen vaak. Bovendien, in die periode was de manier om te bestrijden geen have gun, maar ze vochten met zwaarden door twee handen of één hand. Als het was als deze situatie, kan de gevechten worden bestreden in de buurt van de vijanden. Dan, ze konden zien dat op dat moment ze met zwaarden vochten en het was de strijd ook in de buurt van de vijanden, en soms de vijanden kon steken ons gemakkelijk. Als resultaat, Thaise mensen hoe om weg te schuiven en hoe de vijanden om ze verliezen hun doelgroep te maken kick had geoefend en we kunnen kiezen om ze gemakkelijk met waardoor ze verliezen ter bestrijding van nog veel meer.
Later, wanneer alle soldaten had hoe duw weg en kick beoefend, had ze gedacht over het veranderen van de manier om te duwen, weg en kick om de martial art door handen. Dan, waren er meerdere nummers van Thaise mensen die over het maken van Thaise martial art dachten, bij de viering van festivals hun mensen laten zien. Bovendien, het was het nieuwe idee. Vervolgens, Thaise mensen kon zien hoe duw weg en kick volksmond en vaak. Bovendien, het maakte Thaise mensen wisten hoe de praktijk Thai boksen veel meer tot steeds meer de boksen office leraar te lokaliseren. Echter, zoals voor het beoefenen van muay thai, het zou kunnen zijn het kantoor van beroemde zwaard leraar met het hebben van de goede leraar te leren ze eerst.
Dus, in de oude periode muay thai had geoefend met twee betekenissen als deze achterban:
1. Om te vechten met de vijanden
2. Te beschermen onszelf
In de oude, de meeste Thaise mensen geloven dat wie heeft goed zwaard beginsel en goede bestrijding, hij goed in muay moet thai ook omdat wanneer ze vechten moesten, het was gebaseerd op Thai boksen om hen te helpen. Dan, in die tijd muay thai beginsel had doel om te oefenen met zwaard en muay thai beginsel combineren samen voor de bescherming van onze natie met hun status van soldaten goed te beschermen.
Aan de andere kant, wanneer het klaar waren van de oorlog, had de muay die Thai Toon voor pret of gespeeld gok tussen goede muay thai van een dorp en een andere goede muay thai uit een ander dorp om te vechten voor het podium tijdens festival. Trouwens, soms het had de gambles aan elkaar. Vervolgens kon Thai Boksen op dat moment punch met vuist met geen dragen touw, zoals in de vroege periode van Ayutthaya periode die op dat moment Thaise mensen waren met behulp van Thai boksen beginsel bij de meeste bekende is die van de man genaamd “Kanomtom” die Thai boksen principe gebruikt om te vechten met tien Birmese en alle van hen kon overwinnen. Na dat, had een Birmese koning gezegd “Hoewel Thaise mensen niet een zwaard hebben en zelfs zij gebruik maken van slechts een hand, kreeg ze een heleboel vergif.
IMG_0781 (200x150) IMG_0381 (200x150)  IMG_0422 (200x150)
Bovendien, de man met de naam “Kanomtom” is als de vader van muay thai omdat hij Thaise mensen wordt bekend gemaakt over muay thai veel op dat moment en zijn naam heeft is verspreid tot tegenwoordig. Hij is een van de vele muay thai kampen.
In de volgende periode, had zij nog steeds Thai boksen met zwaard beginsel geoefend en geoefend om te gebruiken in de oorlog en strijd om zichzelf te beschermen. Aan de andere kant, hadden soms ze geoefend om te vechten als met verschillende festivals in de laatste periode van Ayutthaya periode. Bovendien waren er enkele van Thaise koningen die al goed in Thai Boksen, zoals Phra Chao Suua of Khun Luang Sorasak die was ontsnapt uit zijn paleis om te vechten met Thaise mensen en hen kon overwinnen. Dan, Thaise mensen had bekend en gezien dat hij is goed in Thai boksen in het uitstekende niveau. Bovendien waren er een heleboel koningen goed te zijn bij Thai Boksen, zoals Phra Chao Taksin en anderen.
Aan de andere kant, heeft muay thai of Thai Boksen is duurde tot aan vandaag de dag en in de laatste periode van Ayutthaya periode er vechten waren met touw dragen of met behulp van de touwen te verpakken hun handen. Bovendien, soms had ze sloeg tot dood omdat de roped wrap hun handen zou kunnen worden gemaakt van olie met de stukken van glazen. Vervolgens, wanneer zij had geslagen in een deel van lichaam, ze had gekregen hun wond op dat deel. Echter, het werd gezien dat muay thai op dat moment was zo gevaarlijk. Maar u kunt trainen muay thai in goede muay thai kamp om te leren van echte muay thai.
Muay Thai informatie: muay thai camp thailand, muay thai kampen, muay thai training in thailand

Leave a Reply